4 hét – 4 karácsonyváró trükk a legelfoglaltabbaknak

Forrás: howto.endoftenancycleaninglondon.co.uk
Forrás: howto.endoftenancycleaninglondon.co.uk

Mindannyian várjuk a Karácsonyt. Mindannyian igyekszünk méltó módon készülődni is, de ez nem mindig egyszerű. Egy hosszú munkanap végén nagyon nehéz elég energiát találni magunkban egy kis rendrakáshoz. Vagy épp minek is elkezdeni, ha szorgos apró kezek két perc alatt semmissé teszik addigi munkánkat? Amúgy is ezer dolgot kell a fejünkben tartani, millió egyéb elintéznivalónk van, végül is elérkezik a Karácsony úgy is, ha az előszobában halmokban állnak a csizmák és a szoba sarkában meghúzódik az a pokróccal letakart, ki-tudja-mi-van-az-alján halom.

Eddig tartott a kifogáskeresés! Mert idén eltűnhet a kupac és a vendégeknek sem kell majd ruhahalmokat lesöpörni a kanapéról, ha szeretnének leülni. Lehet helye néhány adventi dísznek és lehet hely, hogy ezeket elkészítsük. A következő hetekben négy olyan rendrakós tippet szeretnénk megosztani Veletek, ami kis erőfeszítéssel nagy eredményeket ígér.
Szemügyre vesszük a karácsonyfa számára kijelölt területet és méltó helyet készítünk neki. A karácsonyi sütés-főzéshez is előkészülünk, hiszen sokkal vidámabb és hatékonyabb a munka, ha nem a polcok mélyéről kell előhalászni a réteslisztet és a kiszúró formák sem zuhannak a fejünkre, mert pont kiszakadt a zacskójuk. Hatékony félórát töltünk az előszobában és a vendégfogadó területeken, valamint felkészülünk a karácsonyi tárgydömpingre is, némi játékválogatással, szortírozással.
Az első hétre rögtön egy házi feladat, amire kommentben kérjük a válaszokat:

Hol lesz a karácsonyfád és mit kell azon a helyen elpakolni vagy rendbe tenni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.