Online tanácsadás-Háztartás szervezés

A házimunka sok szempontból mostoha része a mindennapi életünknek. Egy kicsit láthatatlan munka.  Általában nem tervezünk rá időt, pedig jelentős részt töltjük vele a hétköznapjainkból.

Senki sem tanítja, tanulja. Tudunk dolgokat, látunk, olvasunk ötleteket, de mindenkinek van olyan része, amit utál, amivel nem boldogul, amit inkább meg sem csinál, csak ha már nagyon-nagyon muszáj.

Főzés, vásárlás, takarítás, mosás, vasalás, rendrakás, a mindennapok koordinálása. Rengeteg mindenhez kell érteni és ezt mind összehangolni.

Tanácsadásunk célja, hogy a házimunkát a Te életben teljesen rád szabjuk. A Te és a családod igényei szerint. Közös gondolkodással, ötletekkel, tapasztalatokkal, különböző módszerek kipróbálásával segítünk neked abban, hogy ne a házimunkáról szóljon az élet, de mindig legyen otthon ami kell. Ne legyen állandóan tele a szennyes tartó, ne érezd azt, hogy egész nap takarítottál és semmi eredménye.

Egy online alkalom keretében beszélgetünk, beosztjuk, elosztjuk a feladatokat, megtervezzük a folyamatokat.

Mit is érsz el ezzel? Hogy nyugodtabb, magabiztosabb leszel. A hétköznapjaidat átláthatóbbá, tervezhetőbbé teszed, kevesebb lesz a tűzoltás, a felesleges futkosás. Több időd lesz magadra, és nyugalmasabb környezetet tudsz teremteni magad körül. Háziasszonyképző