Előszoba

Az előszoba az a tér, ahova először belépsz, ahova megérkezel. Itt teszed le a csomagokat, a kulcsokat. Itt veszed le a cipődet, a kabátodat, a sapkádat. Ha sokan vagytok, mindenből sok van.

előszoba 1

 • Legyen egy hely, ahol a kulcsokat tartod.
 • Legyen hely a sapkáknak, sálaknak, kesztyűknek. Mindenkinek külön-külön.
 • Csak azok a cipők legyenek az előszobában, amelyeket gyakran használsz. A többi legyen a helyén, és csak akkor vedd elő, ha szükséged van rá.
 • Legyen sok hely a kabátoknak.  Gondolj arra is, hogy vendégek jönnek hozzátok. Alacsonyan is legyenek akasztók, hogy a gyerekek egyedül is fel tudják akasztani a kabátjukat.

 

Szeretnéd, hogy segítsünk neked kialakítani a rendszert? Itt az idő, hogy belevágj!

Ár: 35.000 Ft de a pontos ár meghatározásához egyéni egyeztetés szükséges.
 (Tipp: A kiadásaidat csökkentheti a sok megtalált holmi, amik helyett újat vettél volna.  A kiselejtezett dolgokat akár el is adhatod. ) 

 

cipők

Előszoba” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Valaha, évtizedekkel ezelőtt egy 8 emeletes házban volt szolgálati lakásom. A többiben vidékről érkezett tanítók laktak (Pest tele volt képesítés nélküli tanítóval, így a főváros létrehozott egy pedagógus-szállót az itt munkát vállaló 80-100 képesített, fiatal vidéki lánynak). A szolgálati lakás fejében az volt a dolgom, segítsek konfliktust oldani, ha szükséges. Rajtam kívül egy gondnoknő lakott hivatalos személyként a szállóban.
  A legtöbb konfliktus rendrakás ügyben volt. A gondnok minden kéten végignézte a lakásokat (négy-négy tanító lakott együtt) és ahol rendetlenséget talált, ott kérdőre vonta a lakókat. Nem részletezem a konfliktusuk jellegét, számát (érdekes lenne.) Egy dolgot mesélek el:
  akkor tudtam valamennyire előre jutni a szereplőkkel, amikor sikerült elfogadtatni a gondnoknővel – aki egy “tüchtig” vidéki asszony volt – hogy minden lakó másféle rendben érzi jól magát.
  Úgyhogy a Rendberaklak vállalkozás legnagyobb értékének éppen ezt tartom: együtt működik a Rend-varázsló a tulajdonossal. – Ezután már csak önismereti játék volna jó: miért is nem tudok egyedül rendet tartani? Hogy is függ ez össze azzal, hogy éppen milyen állapotban vagyok? stb.
  Minden jót Lindának, már csak azért is, mert a rendrakást kívülről is el lehet kezdeni.
  kzs

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.