Költözés

Egy költözést többnyire hosszas, láthatatlan, fárasztó események előznek meg. Megterhelő a döntés: váltani kell. A régi már kicsi, kopott, nem praktikus, ideiglenes. Hirdetések feladása, érdeklődők fogadása, a régi otthon propagálása és közben az elkerülhetetlen távolodás. A búcsú attól, amit az avítt falakkal magad mögött hagysz. Keresni kell az újat, hirdetéseket böngészel, látogatsz és tervezgetsz. Hiszed, hogy az új minden tekintetben jobban fogja szolgálni megváltozott igényeidet. Mire a feltöltésre váró üres bőröndök, dobozok és kosarak sokasága felsorakozik előtted, lanyhulóban a kezdeti lendület. Úgy érzed, a munka nagyját elvégezted, döntöttél, eladtál, vásároltál, költöttél. Most már szívesen a székre rogynál.

koltozes-1

Talán kísértést érzel arra, hogy minden kezed ügyébe eső tárgyat válogatás nélkül a csomagokba suvassz, hiszen a szelektálást később is elvégezheted. Ha megtaláltad életed következő színterét, ne ess abba a hibába, hogy új otthonodat megterheled régi életed felesleges kacatjaival: ne vidd magaddal a káoszt, amit épp elhagyni készültél! Ha úgy érzed, hogy ebben a kritikus élethelyzetben a válogatás, selejtezés, kategorizálás már meghaladja erőidet, hívj segítségül bennünket! Miután megtudjuk, mit szeretnél magad mögött tudni, milyen az életviteled, hogyan szeretnéd belakni új otthonodat, elvégezzük helyetted a csomagolást. A dobozokat bízd ránk, tiéd a kézipoggyász. Neked találtuk ki a Költözés szolgáltatást.

Hogyan is néz ki a KÖLTÖZÉS  a RENDBERAKLAK csapatával:

– Mindent kiszortírozva, selejtezve dobozolunk be. Csak azt viszed magaddal, ami tényleg kell.

– Úgy pakolunk, hogy az új helyen csak ki kell nyitni a dobozt és szépen felrakni mindent a polcra, berakni a szekrénybe.

– Mindenről tudni fogod, hol van, melyik dobozban találod, ha hirtelen szükséged van valamire.

– Megtervezzük a pakolást, hogy mit mikor, milyen sorrendben érdemes, hogy ne kelljen hetekig dobozokból élni, zsákokat kerülgetni.

A ki- és bepakolásban is szívesen segítünk, hogy kevesebb legyen a stressz, gyorsabban, gördülékenyebben menjenek a dolgok. 

dobozok

A Rendberaklakos költözés ára egyéni egyeztetést igényel.