Így született a Rendberaklak

Szülinap Linda tollából

Ki is vagyok? Nő, anya, feleség, lány, testvér, barátnő…

És igen, most már azt is kimondhatom, hogy vállalkozó.

Egy kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt indult egy kósza gondolattal, egy baráti beszélgetéssel.

  • Te, – kérdezte a barátnőm – miért is nem foglalkozol ezzel? A rendszerezéssel, rendrakással. És még azt is hozzátette: – Ha nemsokára befutsz, és nagyon jól fog menni a vállalkozásod, akkor kérek egy emléktáblát az irodád falára, hogy én adtam meg a motivációt, azt a bizonyos apró, de elengedhetetlen lökést.

Akkor, ott indult el. És nem sokkal később, néhány teszt munkán túl, amikor a kisebbik fiam is óvodás lett, belevágtam. Óriási bátorítással és lelkesítéssel a férjem részéről. És bizalommal és bátorsággal a barátnőm, Julcsi részéről, aki elkezdett velem dolgozni. Kevés munkánk volt, csak néhány megrendelés. Miért is engedne be bárki egy idegent a lakásába, hogy aztán a motyóját rendezgesse. De aztán mégis beindult. Mert nagyon sok embernek szüksége volt ránk, szüksége volt arra, hogy valaki segítsen. Mert már elveszett a rengeteg tárgy között, és hiába próbálta így vagy úgy, sehogy sem sikerült.

És aztán csatlakozott Orsi is. Új energiákat, új tudást, új lendületet hozott. És persze profi rendszerező ő is. Szervezetet is fejlesztettünk Andrissal, aki minden tudását beleadta, és nem sokkal később valami történt. Elkezdtek jönni a megrendelések, a tv-szereplések, a régiek továbbadták az újaknak, és egyszer csak ott tartottunk, hogy egyre nehezebben találtunk időpontot, ami még szabad volt.

Most pedig, egy évvel a Rendberaklak születése után itt van velünk Gréta is. Finoman, figyelve az árnyalatokra, a részletekre. Annyira szeretem, hogy nagyon mások vagyunk, ugyanakkor nagyon hasonlóak is. És most, ezzel a csapattal ünnepelünk! Mert 1 éves a Rendberaklak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.