Egy fiatal hölgy szobája

Ezen a héten egy fiatal lány szobájában varázsoltunk rendet.  A szoba hangulata tükrözte a benne lakó lelkét, a felnőtt kor küszöbén álló, büszke, érzékeny lelkű, magára sokat adó lány lelkét. Aki a hétköznapok sodrásában figyel a részletekre, a finomságokra. A tárgyak összekuszálódtak ugyan, de ő és én odafigyeléssel, kitartó munkával kibogoztuk őket.

Először a ruhák, cipők kerültek sorra. A ruhák száma nem volt sok, a nyáriak már egy nagy ládában lapultak, így nem volt nehéz dolgunk. Csak a rendszert kellett gyorsan kitalálni, és máris mehettek a ruhák a helyükre (szekrénybe, polcra, mosásba).

IMG_0300

A következő feladat a smink és ékszer szekció volt. Rengeteg, számomra ismeretlen eszköz, sok-sok ékszer, jól használható dobozok. Fontos volt, hogy minden darabot egyesével megfogjunk. El kellett dönteni, hogy kell vagy sem. Biztosan kell, vagy meg lehet tőle válni. Készítettünk egy emlékdobozt is, amibe azokat a dolgokat tettük, amelyek valamiért fontosak voltak, izgalmas, megható emlékek kötődtek hozzá.

IMG_0289IMG_0303

Amikor a papírokhoz, könyvekhez érkeztünk, már mindketten elfáradtunk. Egy tea és egy kis lendület átsegített bennünket a megakadáson. És elkezdtük a lapokat egyesével átnézni és csoportosítani. Közben a ceruzák, tollak és egyéb eszközök is bekerültek a raklak falibútor rekeszeibe és a szép, mázas csuprokba.

IMG_0286IMG_0291

 

Természetesen mindeközben innen-onnan előkerültek szétszóródott csatok és miegymás. Mindennek megtaláltuk a helyét.

Utolsó lendületünkkel pedig nekiestünk a szoba sarkában tornyosuló dobozoknak. Átnéztük. Voltak egységes, rendben lévő dobozok, és volt mindentbelevegyesdoboz is. Ezekben mindig találtunk valami izgalmas kincset, pld. angyalszárny alakú gyűrűt vagy egy lejárt útlevelet.

IMG_0288

Estére minden a helyére került. Én szívesen laknék a fiatal hölgy szobájában. Tágas, tiszta, rendezett, mindemellett emlékekkel teli, izgalmas és stílusos.

IMG_0298

Köszönöm a bizalmat! Klassz munka volt!