KáoszRadír

A KáoszRadír Workshop egy olyan program, ami ADHD-s, vagy erősen ADHD gyanús gyerekek szüleinek szól az otthon rendje és a gyerekek önállóságának témájában a rend terén.

A program keretében egy ADHD szakértő pszichológussal, Kabai Dórával közösen útmutatót, szempontokat adunk, lépésről-lépésre végigvihető módszereket, melynek az eredménye: ADHD Rendberakva.

ADHD-val érintett családként bizony sok esetben nem könnyű az otthonunk rendben tartása. Néha talán azt érzed, hogy szülőként semmi másból nem áll az életed, mint a véget nem érő pakolásból. Próbálod kontrollálni a káoszt, de mire a lakás egyik végéből a másikig érsz, szinte kezdheted is elölről. A napod felét dolgok keresésével töltöd. Ettől pedig azt érezheted, hogy egyedül vagy. De ezen tudsz változtatni, itt vagyunk, segítünk.

Segítünk benneteket, szülőket abban, hogy ne maradjatok egyedül ezzel a feladattal. Olyan hasznos tudást adunk át, mellyel elérhetitek, hogy gyermekeitek is ráérezzenek a rend megtartásának módjára, hogy önállóan tudjanak hosszú távon is rendet tenni és azt megtartani.

Milyen témákat dolgozunk fel a workshopon:
– A rendrakás alapelvei
– Az ADHD-s gyerekek életkori sajátosságai és viselkedés terápiás alapelvek.
Mindezt egy sorstársi, támogató, kiscsoport közegben.
A workshophoz segédleteket, hazavihető emlékeztetőket adunk.
A részletek:
A kétalkalmas workshop első része egy személyes találkozó, a második az online térben zajlik majd a workshop után pár héttel.
A következő workshop időpont: 2024.május 25. szombat.
A workshop ára: 33 990 Ft
A rendezvényre kizárólag szülőket várunk, családonként max 2 fővel.
A workshop létszáma: min. 4 család, max 12 fő.
Jelentkezés és aktuális információk a KáoszRadír FB oldalán:
https://www.facebook.com/kaoszradir.hu

csaladi-kaosz