Mi is az a Fél Óra Rend?

Kitaláltunk egy testreszabott programot Neked! Napi fél órával egy hónap alatt varázsoljuk rendezetté, könnyen átláthatóvá, tisztává a konyhádat!

Egy nagytakarításnak, egy igazi nagy selejtezésnek nagyon nehezen áll neki az ember, mert sok-sok idő és energia. És ha végre van belőle, azt az ember inkább a családjával, barátaival tölti, nem a konyhában. Ennek ellenére mindannyian nagyon szeretünk olyan konyhában tevékenykedni, ahol mindent könnyen megtalálunk, könnyen vissza tudunk tenni a helyére. Nem kell a fél szekrényt kipakolnunk ahhoz, hogy kivegyünk valamit. Az sem árt, ha ez a konyha tiszta és kényelmes, és tudjuk, mi is van otthon.

 

felora1

Mi, a Rendberaklak csapata,  Linda és Julcsi kitaláltunk egy nagyon jó programot! Egy hónap alatt (soknak tűnik, de hamar elszáll) heti 5×30 percben segítünk neked a legutolsó zugig átnézni, kiselejtezni, kitakarítani, elrendezni a dolgaidat a konyhádban.

Hogyan történik mindez?

Minden reggel kapsz tőlünk egy videót a napi feladatokkal, amit a Neked leginkább megfelelő időpontban végezhetsz el. A napi kisfilm 24 órán keresztül lesz elérhető, így tartjuk a motivációdat, hogy ne csússzanak össze a feladatok. Hétvégén pedig gondtalanul élvezheted az egyre szépülő konyhádat!

Az élményeidet, nehézségeket, sikereket megoszthatod velünk és a többi résztvevővel egy zárt FB csoportban. Ha kérdésed van, arra is a csoportban írunk neked választ!

A mostani program május 7-én indul, ezért május 6-án délig tudsz jelentkezni a programra.

Itt olvashatsz a regisztrációról és az ingyenes próbafeladatról. 

Itt olvashatsz a jelentkezésről.