Ingyenes Próbafeladat

Szeretnél belepillantani a Fél Óra Rend programjába?

Akkor két lehetőséget is kínálunk a számodra!

  1. Amennyiben nagyon érdekel, de még nem vagy biztos abban, hogy jó választás lenne számodra a Fél Óra Rend program, ezért örömmel megnéznél egy próba feladatot fizetés előtt, akkor kattints ide a jelentkezés oldalra, a fizetési módnál válaszd az Átutalás opciót, és a köszönő levélben ott lesz a Próbafeladatod.Ha ezek után úgy döntesz, Neked való a program, akkor csak annyi a dolgod, hogy elutalod a program részvételi díját.Ha pedig mégis úgy döntenél, hogy nem éri meg neked a csatlakozás, akkor hálásak vagyunk, ha megírod nekünk egy válasz emailben ennek az okát, hogy legközelebb már olyat programot kínálhassunk a számodra, amely megfelel az elvárásaidnak.
  2. Ha pedig még csak kíváncsi vagy, és mindenféle kötelezettség nélkül pillantanál bele és próbálnád ki az on-line programot, akkor kattints ide és neved és e-mail címed megadása után már küldjük is számodra a próbafeladatot.

    Ezek után pedig ha tetszett a videó, és szívesen részt vennél programunkon, nincs is más teendőd, mint ide kattintva jelentkezni a Fél Óra Rend programra, befizetni a részvételi díjat és várni az indulás napját!